avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare: cum pot afla daca o persoana a fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare: cum pot afla daca o persoana a fost judecata / arestata?

Buna ziua, are cineva idee daca pot afla fara ca aceea persoana sa stie daca a fost judecat si apoi arestat sau nu? Stiu doar cateva date despre aceea persoana cu care eu am avut un conflic dar nu am depus plangere.Arestarea persoanei respective are alte motive.Stie cineva cum as putea afla acest lucru? Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: m.belu , utilizator 02:34, 6 August 2010
poate a fost judecat intr-o cauza si ulterior arestat in alta.cel mai bine ar fi sa luati legatura cu un avocat din zona dvs.
Eu decat as dori sa stiu daca si cum anume pot afla acest lucru.Adica daca este sau nu in libertate.Motivele arestarii lui putin ma intereseaza:)
asta suna ca si cum ati cauta acul in carul cu fan.
ioniboni a scris:

Eu decat as dori sa stiu daca si cum anume pot afla acest lucru.Adica daca este sau nu in libertate.Motivele arestarii lui putin ma intereseaza:)


Acest lucru nu il puteti afla in mod oficial, decat daca motivati foarte temeinic si legal in ce calitate va intereseaza, adresandu- va Administratiei Nationale a Penitenciarelor.
In mod neoficial, puteti afla prin intermediul prietenilor dv. sau ai persoanei respective:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita printesafnj printesafnj as dori sa stiu daca pot vizita un prieten care se afla la un ipj in arest preventiv sau daca pot vorbi prin telefon ? ma intereseaza deasemeni daca ii pot ... (vezi toată discuția)
Suspiciuni elenasuch elenasuch nu stiu ce sa cred copilul unei colege lucra in spania dar a ramas fara acte intr-un incendiu iau ars toate documentele care le avea asupra lui pina pe data ... (vezi toată discuția)