nu stiu ce sa cred copilul unei colege lucra in spania dar a ramas fara acte intr-un incendiu iau ars toate documentele care le avea asupra lui pina pe data de 6 dec 2017 a tiut legatura cu el zilnic dupa care na mai stiut nimic de el din cite a aflat de pe la niste cunostintea dea copilului ei ca ar fi plecat din spania si se indrepta spre romania cu alti prieteni dar a fost retinut prin belgia la numarul de telefon dupa care suna regulat in fiecare zi timp de o saptamina suna fara sa raspunda dupa care momentan raspunde robotul zicind ca are tel inchis sau este in afara ariei dar pe acelasi nr de telefon in wathap i sa raspuns zicind ca e greseala cu toate ca si in wathap pe acelasi nr de tel a vorbit cu copilul mi se pare ciudata situatia sa inteleg ca in retea ia bagat nr la respins ,,,,,de ce? pe alt nr de tel care il avea tot cu copilul ei vb si pe celalalt nr de tel ia raspuns o pers zicind ca intradevar copilul e arestat ca lau prins fara acte ma rog ma intreb daca era adevarat atunci in momentul arestarii nu trebuia sa se afle si telefoanele asupra lui? de ce se mai raspunde totusi la ele? ce poate sa faca unde sa se adreseze sa i se confirme de existenta copilului e ca si cum ai cauta un ac in carul cu fin,,,,,