buna ziua.as dori sa stiu daca preavizul dat de catre angajator trebuie sa fie sub forma scrisa sau daca se considera legal si preavizul verbal.trebuie sa fiu anuntata in scris,actul respectiv are un nr inregistrare..?pe perioada preavizului pot sta in concediu de odihna?am 21 zile de co pe 2010 neefectuate.mai pe larg: firma la care inca sper ca mai lucrez este(sau a fost) dealer vodafone.firma a fost vinduta,fiind preluata de catre alte 2 firme.locatia in care eu mi-am efectuat activitatea va fii preluata miine(06.08.2010) de catre noii angajatori.ideea e ca sintem 3 agenti pe locatie, ir eu fiind cea mai noua e posibil sa nu mai lucrez(din culise stiu asta).ma astept ca miine sa mi se aduca la cunostinta faptul ca sint in preaviz.vreau sa fiu dinaninte pregatita.daca imi vor spune ca sint in preaviz,treb sa primsc o instiintare scrisa,cu un nr de inregistrare?cite zile dureaza aceasta perioada(eu stiam de 20),pot sta in co pe 2010 in aceasta perioada?sint destul de speriata de faptul ca e posibil sa-mi pierd locul de munca,de aceea intreb inainte.multumesc anticipat pt raspuns.toate bune si sa auzim de bine!Emilia
Concediere abuziva
iulia1991
Buna ziua.
Am si eu urmatoarea problema: am lucrat un an jumate la o cafenea. In data de 27.03 am vb cu patronii sa mi dea 2 saptamani, restul din concediul ... (vezi toată discuția)