avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... OG10/2009- se aplica retroactiv?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

OG10/2009- se aplica retroactiv?

Sunt absolventa a Fac. de Jurnalism la Univ. Spiru Haret promotia 2008. Am sustinut examenul de licenta in Iulie 2008 si la inceputul lunii august 2009 am primit diploma de licenta pentru Specializarea Jurnalism. In data de 20.08.2009 a aparut OG10/2009 care arata ca toti absolventii care au promovat anul I in perioada 2005-2008 la forme neacreditate (ID sau FR) vor sustine din nou examenul de licenta.
Din cate stiam eu o diploma emisa cu antetul Ministerului Educatiei si Invatamantului nu se poate anula decat printr-o hotarare judecatoreasca.
Intrebarea mea este daca diploma obtinuta de mine este valida si daca nu, in ce conditii se anuleaza?
O alta intrebare ar fi: Ordonanta OG 10/2009 actioneaza retroactiv, iar eu va trebui sa sustin din nou acel examen de licenta?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,
Anca
Cel mai recent răspuns: jann , utilizator 00:49, 8 August 2010
multumesc de raspuns, mai bine de spus de incurajare. Dar chiar te poti apara in tara asta doar cu aceste cuvinte " nu se aplica retroactiv"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala repetare examen licenta ush crissn crissn Buna ziua.De o saptamana, de cand am aflat de aberatia \"relicentierii\" nu mai am liniste.Sunt absolventa a USH promotia 2009 la CIG-FR.Am citit anuntul ... (vezi toată discuția)
Ush/ (re)licentiere ContSters160295 ContSters160295 Este corecta decizia USH de a sustine o sesiune de relicentiere in perioada 15-30 sept., 2010 pentru absolventii '08-'09 care au primit diplome/adeverinte in ... (vezi toată discuția)
Ush- problema tuturor care au sustinut si promovat examenul de licenta 2008-2009 sos Meliana Meliana OG 10/2009, ca urmare a unei interpretari neunitare si confuze de catre oficiali ai Ministerului Educaiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, a condus ... (vezi toată discuția)