avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatia de a face
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatia de a face

buna seara!
In urma unui proces pe fond funciar (legea 18),proces care a fost castigat de catre socrii mei impotriva Comisiei Locale a Fondului funciar (mentionez ca au fost epuizate toate caile de atac) , aceasta refuza in continuare sa puna in aplicare hotararea judecatoreasca .
-Socrii mei doresc sa deschida actiune pentru "obligatia de a face" si vor sa stie ce act normativ reglementeaza acest lucru si cat va dura procesul daca acesta va avea loc.
-In cazul in care vor deschide actiunea este necesara contractarea unui avocat?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 23:53, 5 August 2010
de ce nu mergeti la un executor judecatoresc cu hotararea daca e definitiva si irevocabila?
hotararea este definitiva si irevocabila,este si investita cu formula executorie , au impacat si un executor judecatoresc si cu toate astea nu se face nimic.
Executorul asteapta si nu stiu ce. Credeti ca ar fi mai bine sa schimbam executorul?
(este vorba de mult teren si este intravilan).
e indicat sa schimbati executorul. posibil sa aibe alte interese decat sa puna in executare hotararea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotãrâre judecãtoreascã pentru partaj miki70_is miki70_is Se poate face ieşirea din indiviziune(partaj judiciar) a unei suprafeţe de teren în baza Sentinţei civile definitive şi irevocabile sau trebuie emis ... (vezi toată discuția)
Hotarare Mihai Pop Mihai Pop Buna seara! Am primit in urma unui proces pentru drepturi banesti hotararea instantei, Cui trebuie sa ma adresez / ce trebuie sa fac pentru a o face ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva irevocabila fond funciar Dana Maria Corneanu Dana Maria Corneanu Am o hotarare definitiva irevocabila si executorie de punere in posesie si eliberare titlu de proprietate pt. un teren intravilan. Am transmis hotararea si o ... (vezi toată discuția)