avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotarare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotarare

Buna seara!
Am primit in urma unui proces pentru drepturi banesti hotararea instantei,
Cui trebuie sa ma adresez / ce trebuie sa fac pentru a o face devinitiva si irevocabila?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 26 Martie 2010
Trebuie sa va adresati instantei care a emis hotararea pentru investirea cu formula executorie!B-)
devine def si irevocabila dupa ce s-au epuizat toate caile de atac sau hot de fond nu a fost atacata si va treb sa o legalizati si investiti si sa mergeti cu ea la executor
Hotararea pronuntata intr-un litigiu de munca, in prima instanta, este executorie de drept ...ea poate fi pusa in executare si fara a fi investita cu formula executorie.
De asemenea, ea este definitiva ... pentru a deveni irevocabila trebuie sa vedeti daca s-a formular recurs si acesta a fos judecat ...in cazul in care nu a fost exercitata aceasta cale hotararea devine irevocabila ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta irevocavila ? sandry sandry buna ziua -in cazul unei sentinte care ramine definitiva prin nerecurare ,cind sau daca ea devine irevocabila ? tinind cont ca partile din cauza nu cer acest ... (vezi toată discuția)
Executare silita suspendata sammy44 sammy44 buna ziua exista o execuatre silita inceputa si suspendata pe perioada partajului, procesul de partaj a ajuns in faza de recurs , inaintat de fostul sot , ... (vezi toată discuția)
Hotarire divort mary__ mary__ am doi copii ....sint in divort cu fostul sot un copil este la mine, celalalt la sot. azi am primit hotarirea de divort,si am fost instiintata ca ambii copii ... (vezi toată discuția)