avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... depreciere asigurare CASCO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

depreciere asigurare CASCO

Buna ziua,
poate nu e locul potrivit, dar dati-mi voie sa intreb :

stie cineva pentru o autoutilitara care are o vechime de 5 - 6 ani, valoare politei CASCO, cum scade ! cum se calculeaza si care este procentul de depreciere !
Valoare de despagubire a autoutilitarei pe perioada politei casco, in caz de dauna in timpul leasingului ,se calculeaza in raport cu ce ? si cum se calculeaza procentual .

Multumesc anticipat, si sper ca nu am suparat . :">
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 12:01, 6 August 2010
nu va pot raspune personal la aceasta intrebare, insa daca doriti va pot da datele unui agent de asigurari (cu care colaborez si eu) si care va poate raspunde la toate aceste intrebari.
Raspunsul exact nu-l puteti primi decat de la asiguratorul la care aveti/veti face polita.
In principiu, valoarea scade cam cu 10%/an dar fiecare asigurator are politica proprie si procentul poate varia atat functie de asigurare(promotie,pe contract leasing, pachet complex, etc) cat si functie de vechimea /fidelitatea asiguratului, starea tehnica a autovehiculului, etc.
In cazul leasing-ului, valoarea pt. fiecare an de asigurare este trecuta in polita si acea valoare se ia in calcul (obligatoriu) la despagubiri daune CASCO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala autoturism AMGanea AMGanea Cum se calculeaza valoarea de despagubire in cazul daunei totale in urma unui accident auto. Mentionez ca auto are anul de fabricatie 2006 si aprox. 35.000 ... (vezi toată discuția)
Casco pentru leasing Endelus Endelus buna ziua. am un contract de leasing pe5 ani pentru un autoturism. in iunie o sa fac un an, imi expira polita casco si doresc sa schimb asiguratorul. in primul ... (vezi toată discuția)
Casco asirom platit 2 ani = o mare tzeapa alin_likos alin_likos Mi s-a aprobat un dosar de dauna auto in urma unui accident intre doua autovehicule pe baza politei CASCO la S.C. ASIROM VIG S.A.Pitesti. Dosarul a fost trimis ... (vezi toată discuția)