Buna ziua,
poate nu e locul potrivit, dar dati-mi voie sa intreb :
stie cineva pentru o autoutilitara care are o vechime de 5 - 6 ani, valoare politei CASCO, cum scade ! cum se calculeaza si care este procentul de depreciere !
Valoare de despagubire a autoutilitarei pe perioada politei casco, in caz de dauna in timpul leasingului ,se calculeaza in raport cu ce ? si cum se calculeaza procentual .
Multumesc anticipat, si sper ca nu am suparat . :">
nu va pot raspune personal la aceasta intrebare, insa daca doriti va pot da datele unui agent de asigurari (cu care colaborez si eu) si care va poate raspunde la toate aceste intrebari.
Raspunsul exact nu-l puteti primi decat de la asiguratorul la care aveti/veti face polita.
In principiu, valoarea scade cam cu 10%/an dar fiecare asigurator are politica proprie si procentul poate varia atat functie de asigurare(promotie,pe contract leasing, pachet complex, etc) cat si functie de vechimea /fidelitatea asiguratului, starea tehnica a autovehiculului, etc.
In cazul leasing-ului, valoarea pt. fiecare an de asigurare este trecuta in polita si acea valoare se ia in calcul (obligatoriu) la despagubiri daune CASCO.
Casco pentru leasing
Endelus
buna ziua. am un contract de leasing pe5 ani pentru un autoturism. in iunie o sa fac un an, imi expira polita casco si doresc sa schimb asiguratorul. in primul ... (vezi toată discuția)