avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... medic de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

medic de familie

Buna ziua! Ma intereseaza daca o persoana care a avut carte de munca 3 ani dar acum nu mai lucreaza si care in prezent este la liceu seral, necasatorita, poate avea medic de famile. daca da pe ce baza? ii trebuie adeverinta de la scoala? Multumesc

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate refuzata anacami2 anacami2 buna ziua am o nepoata de 19,5 ani , in jud. galati care s-a angajat recent.cand a fost sa se inscrie la medicul de familie i s-a spus ca trebuie sa aduca ... (vezi toată discuția)
Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca ... Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca poate cere bursa medicala,are orientare școală, are certificat de handicap, are boala care se ... (vezi toată discuția)
Legislatie adeverinta de elev la invatamantul seral luci_p2008@yahoo.com luci_p2008@yahoo.com Buna ziua, Problema pe care o intampin in acest moment necesita ajutor din partea unui profesionist si de aceea am apelat la acest forum. Nepoata mea ... (vezi toată discuția)