Salariatului ii inceteaza cim ca urmare a restructurarilor de personal in conformitate cu Og 63/2010.(Ieri a venit Organigrama si statul de functii de la primarie aprobate cu reducerea de personal.
1.In cate zile trebuie sa-i dam salariatului decizia de incetare a cim????Este corect termenul de 5 zile de la primirea notificarii de la Primarie ???Este corecta incadrarea la art 65(1) din Codul Muncii????
2.Preavizul inseamna 15 zile lucratoare sau 20 de zile lucratoare??Am gasit ambele variante, dupa Codul Muncii si CCMN.
3.Ce nu trebuie uitat intr-o decizie de incetare a cim astfel incat la o eventuala sesizare a instantei ,salariatul sa aiba castig de cauza.Va multumesc frumos.
Da,am citit Dar ideea este ca unul dintre salariati indeplineste conditiile de pensionare,deci l-am trecut pe lista de disponibilizari ptr ca el si-a exprimat aceasta obtiune......In decizia lui de incetare a cim am mentionat ca indeplineste conditiile de stagiu complet de cotizare ptr pensionarea la limita de varsta.Se pare ca am scapat de procedura super complicata a concedierii colective...Nu?
Si mai este o problema cu preavizul care curge de la data comunicarii.Cei patru stiu de aceasta situatie.Al cincelea,nu.Concediul lui s-a incheiat pe data de 4 August dar inca nu a aparut la servici.Si daca nu apare nici saptamana viitoare?????Unitatea il plateste in continuare.Eu am zis ca inceteaza contractul in data de 30 August si ca de luni 9 incepe preavizul.Eu zic ca nu am gresit......Sau.....