avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Eliminare ipoteca prin achitarea creditului restant.
Discuție deschisă în Executare silită

Eliminare ipoteca prin achitarea creditului restant.

Buna ziua,

Ca multe cazuri de aici creditul meu a fost cesionat catre S. C., detinut initial de B K X. In cele din urma a fost cesionat iar catre alta firma care urmeaza sa deschida procedura de executare silita. Eu am reusit in cele din urma sa vand apartamentul ipotecat pentru creditul respectiv insa nu stiu cum sa procedez acum... Sincer nu mai am incredere deloc in ce imi spun oamenii astia si plus ca nu reusesc sa vorbesc cu nimeni de la aceasta ultima societate.

Cu stima.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 02:31, 7 August 2010
Cred ca deja problema nu mai este a d-voastra.Atata timp cat ati vandut apartamentul ipotecat problema este a cumparatorului cu conditia sa nu fi ipotecat si alte imobile pentru acelasi credit.
Pai eu credeam ca trebuie sa ridic ipoteca si apoi sa fac contractul de vanzare cumparare.
Multumesc pentru raspuns.
Se poate vinde si cu sarcini, cu conditia sa nu existe o interdictie din partea creditorului ( bancii).
Doar sa gasiti cumparator:)

Pana la urma ati vandut sau nu?
miroslavmihai a scris:

Eu am reusit in cele din urma sa vand apartamentul ipotecat pentru creditul respectiv insa nu stiu cum sa procedez acum...

Mai exact, care este problema dvs.?
Daca ati vandut imobilul ipotecat, acesta poate fi urmarit si in mana tertului dobanditor.
Am vandut verbal. In cele din urma am aflat ca am nevoie de un acord scris al bancii pe care urmeaza sa il primesc saptamana viitoare si apoi sa intocmesc contractul de vanzare cumparare si plata creditului restant.

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament ipotecat roxana15 roxana15 Am un apartament care este ipotecat in urma unui credit ipotecar. Mai am de platit 50 000 lei la banca si as vrea sa il vand cu 150 000 lei. Se poate face un ... (vezi toată discuția)
Vânzare apartament ipotecat a_crihan2005@yahoo.com a_crihan2005@yahoo.com Bună ziua...Am achiziționat un apartament în 2008 cu credit pe 15 ani...rata este de 400€ pe lună...Jumătate plătim noi;jumătate părinții....acu ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament farkas laura farkas laura Buna ziua, va rog sa-mi dati un sfat, cum trebuie sa procedez la vanzarea unui apartament cumparat cu credit bancar, si ipotecat in favoarea bancii. Multumesc. (vezi toată discuția)