avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firme

daca am o societate care este inchisa pe 3 ani se poate reactiva dupa noua lege?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 20:52, 7 August 2010
imi permit, cu voia dvs, sa corectez intrebarea si va rog sa-mi spuneti daca gresesc: cred ca va referiti la o societate cu activitatea suspendata pe durata de trei ani .
Dupa cum obs. durata suspendarii este limitata, prin urmare la expirarea perioadei societatea iese din regimul de suspendare.
La ce noua lege va referiti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

01.05.2012 a expirat perioada de suspendare firma , ce fac? elicoidal elicoidal azi e 2.05.2012 si ieri 01.05.2012 , a expirat perioada de suspendare firma , 3 ani ce pot sa fac? le activez 2-3 luni si apoi pot sa le suspend din nou 3 ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala suspendata pe termen de 3 ani. consecinte daca ea nu este reactivata. Ioana-S Ioana-S Dupa cum se stie, acum 3 ani a existat o avalansa de suspendari de societati comerciale, datorita aparitiei acelui mult hulit si inutil impozit forfetar. In ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un srl dupa 3 ani de suspendare? lori_ultras lori_ultras Buna ziua , stiu ca mai exista alte intrebari de genul acesta pe forum insa nu am gasit un raspuns clar in conformitate cu legea , poate s-au mai si schimbat ... (vezi toată discuția)