avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... locuinte de serviciu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

locuinte de serviciu

Buna ziua!
S-a lovit cineva de pe aici de regimul juridic al locuintelor de serviciu?
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 15:10, 6 August 2010
In ce sens... care e problema?
Pai spre exemplu, dupa anii 90 institutia...a fost nevoita sa reduca numarul salariatilor...si a inchiriat astfel de locuinte...altor persoane si nu celor angajati...din punctul meu de vedere nu cred ca este legal...dar care este solutia....?
Consultati legea 114/1996 pe care o gasiti in primul topic din aceasta sectiune Documentatie aferenta asociatiilor de proprietari.

am consultat...tot ce inseamna legislatie in materie de la legea 5/73 (abrogata..) pana la 114...ma gandeam ca poate a mai intalnit cineva situatie ...Oricum va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea pentru locuinte bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Imi puteti comunica va rog care este legislatia in vigoare pentru locuinte. Din ce stiu eu, anexa 2 din legea 114 s-a abrogat. Imi puteti da o ... (vezi toată discuția)
Legea locuintei sau codul civil - inchirierea unui spatiu cu destinatia invatamant e_rainbow_love e_rainbow_love Se mai aplica acum legea locuintei nr. 114/1996 sau se aplica dispozitiile noului cod civil ce tocmai a intrat in vigoare. sunt interesata de un articol ... (vezi toată discuția)
As vrea sa cumpar locuinta de serviciu the mark the mark Subiect: locuinta de serviciu - pensionarii au dreptul? Buna ziua,sora mea locueste intr-un bloc de interventie de serviciu,anul acesta conducerea a ... (vezi toată discuția)