avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme chirie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme chirie

Buna ziua,
Am o problema cu noua proprietara, acum m-am muntat, iar proprietara vine zilnic cu cate un motiv si eu as dori intimitate totusi, sunt bani pe care ii dau, Problema e ca noi am semnat un contract doar cu agentul imobiliar si nu stiu cat de valabil e si ce pot face, pentru ca dumneaei insista sa ne terorizeze cu prezenta ei, iar pe deasupra nu am voie sa aduc pe cineva la mine.
As dori un sfat daca se poate in legatura cu contractul am ceva drepturi daca nu am facut contract la circa financiara? daca da, cum as putea sa rezolv problema daca nu ajung la nici o intelegere cu ea?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters104800 , utilizator 10:28, 7 August 2010
Dumneavoastra tre sa incheiati contract cu proprietarul(a)...si acolo stipulati drepturile si obligatiile fiecaruia...pe durata contractului....daca intra in imobil fara stirea dumneavoastra..o puteti actiona si in judecata...dar..tre sa existe contract...intocmit in forma scrisa..pt a putea face dovada
Deci sa inteleg ca contractul de inchiriere semnat cu proprietara si agentul nu e bun la nimic? mentionez ca nu am incheiat nici un alt act
contractul fiecaruia cu agentul este cu totul altceva.... nu contract de inchiriere.
datorita contractului semnat cu agentu imobiliar dvs nu ati fi putut sa inchiriati fara sa ii platiti lui comisionu..si atat.
cu proprietarul trebuia sa faceti alt contract, gasiti pe internet cateva modele.. daca e de rea credinta proprietarul si contract nu aveti... ramane sa va mutati.
cu circa financiara in calitate de chirias nu aveti treaba
cel mai bine e sa va cautati alta locuinta cu chirie unde de la inceput sa incheiati un contract unde sa fie bine stabilite drepturile dvs.
da,problema e ca acuma 1 saptamana am inchiriat apartamentul asta si am dat o gramada de bani plus garantie si nu am posibilitatea sa dau din nou 700 de euro pe o alta chirie. eu am crezut ca e valabil contractul de inchiriere dat de agent cu semnatura din partea tuturor si stampila agentului. eu am vrut o chirire pe 12 luni legala fara sa am probleme dar nici nu a trecut 1 saptamana si in fiecare zi e pe capul meu, si nu pot sa vin nici macar cu un prieten.

Alte discuții în legătură

Contract de inhiriere sau contract de comodat ionutglogojan ionutglogojan Buna ziua, in iunie 2011 am incheiat un contract de inchiriere pentru o garsoniera. Mi sa cerut un o garantie de 300Euro si o garantie pentru intretinere de ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere tatiana_toma tatiana_toma Buna ziua, acum 2 ani am inchiriat o casa la curte.In curte sunt 2 corpuri de casa:una inchiriata de mine si cea de-a doua locuita de baiatul propietarului.S-a ... (vezi toată discuția)
Revocare contract inchiriere apartament, probleme cu comisionul agentiei ndrc_cris ndrc_cris Am inchiriat un apartament prin agentie imobiliara si am lasat garantia chiria pentru o luna de zile. La vizionare, am intrebat despre loc de parcare iar ... (vezi toată discuția)