avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... casatorie cu un cetatean spaniol
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

casatorie cu un cetatean spaniol

Buna ziua !
As dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean spaniol ( casatoria se va incheia in Spania ) , si ce procedura trebuie sa urmez .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 16:17, 26 Ianuarie 2008
incearca sa scri la adresa roembmad@worldonline.es ....este adresa Ambasadei Romaniei in Spania.
Certificat de nastere si pasaport.
mergi la Ambasada Romaniei din Spania...le zici ca vrei sa te casatoresti...le duci niste bomboane de ciocolata si flori ;;) asa mandra cu zambetul pe buze...le arati certificatul de nastere si pasaportul sau chiar si CI ....si poate iti mai dau si ei o foaie ceva in spaniola :) dar nu cred neaparat...si sa nu uitam ca poate sunt niste legi speciale....niste doc/forme care trebuie facute la ei acolo in spania ca sa te poti casatorii ...teste medicale etc....Casa de termopan si BCA B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere copil nascut in spania lucinda2010 lucinda2010 Buna ziua. As dori sa stiu ce acte sunt necesare unui minor nascut in Spania din parinti romani (necasatoriti) pentru a putea calatori in Romania in conditiile ... (vezi toată discuția)
Documente expirate - spania lorenabercea lorenabercea buna,am vrut sa ma angajez si mi-am dat seama ca am buletinul expirat si pasaportul il aveam expirat mai demult dar cum nu aveam nevoie de el nu lam ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate in spania + certificat nastere bebe pentru zbor daniela013 daniela013 Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva informatii...anul viitor imi expira buletinul (2014) si as dori sa stiu cum il pot renova de la ... (vezi toată discuția)