avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reangajare ca urmare a unei sentinte definitive
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reangajare ca urmare a unei sentinte definitive

buna ziua!

in urma unui litigiu de munca cu o companie, am cistigat procesul prin sentinta irevocabila.

prin aceasta sentinta, compania este obligata la achitarea unei sume de bani, precum si reangajarea mea pe postul detinut ulterior.

desi am trimis numeroase scrisori, faxuri, emailuri catre compania respectiva prin care solicitam reangajarea mea, nu am primit nici un raspuns.

ce trebuie sa fac pentru a fi dusa la indeplinire sentinta irevocabila? mentionez ca pt recuperarea banilor am apelat la o companie de recuperare creante, iar aceste demersuri sint abia la inceput.

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:00, 18 Septembrie 2007
Faceti o plangere penala pentru neexecutarea unei hotarari judecatoresti, art. 277 si 278 Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti andreisl andreisl Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru problema mea, daca este posibil. Am castigat un conflict de munca, instanta a anulat decizia de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala sonia54 sonia54 Pentru nepunerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti, impotriva cui declansez plangerea penala: a societatii, sau a directorului societatii ? (vezi toată discuția)
Refuzul angajatorului de a ma reintegra pe post si plata drepturilor salariale in decurs de trei ani frr_luminita frr_luminita In noiembrie 2009 am cistigat procesul cu institutia prin hotarare definitiva si irevocabila,am solicitat reintegrarea pe post si plata drepturilor ... (vezi toată discuția)