AVAND IN VEDERE CA NU EU AM DEPUS APEL(DUPA O SENTINTA FAVORABILA,INSA NU INDEAJUNS),POT CERE O REACTUALIZARE A VALORII PREJUDICIULUI(CARE DEALTFEL MI-A FOST APROBATA DE JUDECATOR, DAR N-A MAI APARUT IN SENTINTA) ? DACA RASPUNSUL ESTE POZITIV, TINAND CONT DE FAPTUL CA PROCESUL ARE LOC IN ALTA LOCALITATE, CUM AS PUTEA ACTIONA FARA SA MA DEPLASEZ IARASI ACOLO ?
Daca in dispozitivul hotararii este trecut doar prejudiciu fara actualizare,inseamna ca acesta este incomplet , sau desi v-a fost aprobata si actualizarea prejudiciului in instanta, poate grefierul n-a consemnat in incheierea de sedinta si atunci automat ca nu apare in dispozitivul hotararii;
Cititi cu atentie ce a retinut instanta in hotarare si o sa va elucidati.
Prejudiciul poate fi actualizat si de executorul judecatoresc atunci cand face-ti cererea de executare silita, solicitati actualizarea sumei cu dobanda legala;
Sau face-ti cerere de completare dispozitiv daca aveti cum sa dovediti o trimiteti prin corespondenta ,mentionati nr de dosar pe plic si asteptati pana se va da termen in dosar si se va finaliza;
E mai rapida varianta cu executorul