avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ACTUALIZARE PREJUDICIU
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ACTUALIZARE PREJUDICIU

AVAND IN VEDERE CA NU EU AM DEPUS APEL(DUPA O SENTINTA FAVORABILA,INSA NU INDEAJUNS),POT CERE O REACTUALIZARE A VALORII PREJUDICIULUI(CARE DEALTFEL MI-A FOST APROBATA DE JUDECATOR, DAR N-A MAI APARUT IN SENTINTA) ? DACA RASPUNSUL ESTE POZITIV, TINAND CONT DE FAPTUL CA PROCESUL ARE LOC IN ALTA LOCALITATE, CUM AS PUTEA ACTIONA FARA SA MA DEPLASEZ IARASI ACOLO ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:47, 6 August 2010
Daca in dispozitivul hotararii este trecut doar prejudiciu fara actualizare,inseamna ca acesta este incomplet , sau desi v-a fost aprobata si actualizarea prejudiciului in instanta, poate grefierul n-a consemnat in incheierea de sedinta si atunci automat ca nu apare in dispozitivul hotararii;
Cititi cu atentie ce a retinut instanta in hotarare si o sa va elucidati.
Prejudiciul poate fi actualizat si de executorul judecatoresc atunci cand face-ti cererea de executare silita, solicitati actualizarea sumei cu dobanda legala;
Sau face-ti cerere de completare dispozitiv daca aveti cum sa dovediti o trimiteti prin corespondenta ,mentionati nr de dosar pe plic si asteptati pana se va da termen in dosar si se va finaliza;
E mai rapida varianta cu executorul
:offtopic:@dan 66, scrierea cu majuscule contravine regulamentului de postare. Va rog sa scrieti cu litere mici.Va multumesc.
opinia mea este ca nu puteti obtine ceea ce doriti sa cereti. nu va mai permite legea intrucat nu ati promovat apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta favorabila, cum imi recuperez banii? dan66 dan66 IN CALITATE DE PARTE VATAMATA,IN URMA UNEI SENTINTE FAVORABILE A UNEI INSTANTE (INTR-UN PROCES IN CARE AM FOST FRAUDAT DE O SUMA CONSIDERABILA PRIN ... (vezi toată discuția)
Se poate percepe dobanda la dobanda in comercial? athahualpa athahualpa in cazul in care s-au acordat daune-interese ca urmare a rezilierii unui contract din culpa uneia dintre parti,chiar daca nu este stipulat in contractul ... (vezi toată discuția)
Hotarari judecatoresti definitive si irevocabile neexecutate de functionari publici pin pin Buna ziua, va supun atentiei urmatoarele: Am obtinut 2 hotarari judecatoresti definitive si irevocabile una privind suspendarea executarii unui act ... (vezi toată discuția)