avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gard fata de vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gard fata de vecin

Am o proprietate pe care am dobandit-o cam de 2 ani si pe care am inceput constructia unei case, as vrea sa fac un gard care sa delimiteze proprietate mea de cea a vecinului, dar problema este ce nu ne intelegem de loc, intrebarea mea ar fi la ce distanta fata de limita de proprietate as pute face gardul fara acordul lui.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 18:28, 6 August 2010
Sunt prevederi si in Codul civil, cap. Despre vecinatate, dar functioneaza si obiceiul locului. Totusi, mai degraba Codul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa pe hotar DragosC DragosC Buna ziua, Am autorizatie de constructie de la primarie chiar pe limita de hotar. Vecinul imi solicita sa las o distanta fata degard. Cum in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Distante legale pentru constructii si plantatii be_onest_1972 be_onest_1972 Buna seara, am descoperit discutii foarte interesante pe acest forum si cu mare bucurie am aflat despre sfaturi foarte utile adresate celor ce si-au expus ... (vezi toată discuția)
Gard intre vecinatati teocris72 teocris72 buna ziua,as dori sa stiu daca vecinul nu are acordul meu pentru constructia gardului intre vecinatati,trebuie sa construiasca la 60 cm in interiorul ... (vezi toată discuția)