avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde depun demisia?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde depun demisia?

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Vreau sa plec prin demisie de la compania la are lucrez, dar nu stiu unde trebuie sa depun documentul. Lucrez intr-o multinationala, sediul societatii este in alt judet, iar Directia Resurse Umane este parte dintr-o companie "sora" de sub aripa aceluiasi concern. Unde depun demisia? La seful direct(avem registru de intrari), la personalul de aici unde nu-s decat niste functionari, la directorul de la sediu sau la personalul de la sediu? Sunt intr-o ceata totala. Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns!
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2007
ammelie, utilizator
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 01:24, 19 Septembrie 2007
Demisia o depui acolo unde ai depus actele de angajare
va urma acelasi drum
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai suport atitudinea sefului meu! boneroxana boneroxana Lucrez intr/o multinationala si de ceva vreme nu mai reusesc sa ma inteleg cu seful , care este de fapt o femeie, nimik din ce fac nu este bine, eu fac toata ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie depusa demisia? Monik007 Monik007 Buna ziua! In acest moment sunt angajata intr-o companie mai mare si vreau sa imi depun demisia, insa nu stiu exact in ce departament sa o depun, pentru a ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere pe post similar administratie publica, functionar public mela2008 mela2008 Buan ziua. Sunt functionar public in administratia publica locala, incadrata inspector principal gradatia 3, lucrez aici din 2004 (aprilie). Dupa intoarcerea ... (vezi toată discuția)