avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde trebuie depusa demisia?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde trebuie depusa demisia?

Buna ziua!
In acest moment sunt angajata intr-o companie mai mare si vreau sa imi depun demisia, insa nu stiu exact in ce departament sa o depun, pentru a putea avea si acel nr de inregistrare. Trebuie dusa la seful departamentului in care lucrez sau la resurse umane, de unde am si contractul de munca?
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:56, 24 Februarie 2012
Cererea de demisie o puteti depune fie la departamentul de Resurse Umane , fie la depatamentul unde se primesc documentele pentru societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde depun demisia? ammelie ammelie Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Vreau sa plec prin demisie de la compania la are lucrez, dar nu stiu unde trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Circuitul documentelor Eugenia Angelica Fortuna Eugenia Angelica Fortuna Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un circuit al documentelor la Resurse Umane? Unde trebuie sa apara el, deoarece noi nu avem prevazut asa ceva. Orice ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor - doresc sa dau in judecata angajatorul ! RG33 RG33 Buna ziua. In data de 10 februarie 2015 am fost fortat (si stresat psihic) de catre un sef de-al meu sa-mi dau demisia de la locul de munca.. in urma unor ... (vezi toată discuția)