avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Linie de credit pe firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Linie de credit pe firma

Buna ziua.
Am fost casatorita 9 ani si impreuna cu sotul meu am deschis un bar in care amindoi sintem administratori si asociati (50% fiecare) . Sotul meu a deschis inca o firma unde este unic administrator si asociat . In urma divortului (iunie 2009) am vrut sa ies din firma (bar) unde sintem impreuna administratori dar fostul sot nu este de acord si nu am gasit pe nimeni care sa preia prin cesiune partile mele sociale . Acum am aflat ca firma (barul) are datorii de 200 mil.lei vechi de care eu nu am stiut pt. ca fostul sot nu mi-a permis accesul la acte si m-am ocupat de cresterea celor 2 copii mici . Nu am semnat niciodata nici un document in firma . As vrea sa intreb pot sa-l dau in judecata pt. datoriile pe care le-a facut pe firma (bar) fara stirea meu ? Acum ma ameninta ca va face o gramada de datorii pe firma ca sa ma bage in datorii si face tot felul de ''jonglerii '' intre firme ca ma lase cu datorii . Poate sa transfere linia de credit care o are de 500 mil.lei vechi pe firma unde este singur administrator pe bar fara acordul meu ? Ce pot sa fac sa scap de acest impostor ? Va rog ajutati-ma , am 2 copii de crescut si un salar de 10 mil.lei vechi . Este legal ceea ce face ? pot sa fac plingere la tribunal ? Va multumesc pt. sfaturile pe care le dati tuturor celor care va cer ajutor . Ce sa scriu in plingere ? Ce sa cer avocatului? Sa ma duc la Registrul Comertului? La finante?

Alte discuții în legătură

Retragere asociat dintr-un srl Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am infiintat un SRL (un bar) impreuna cu sotul meu , fiecare fiind administrator si asociat cu cite 50% din partile sociale , in decembrie 2008 . ... (vezi toată discuția)
Iesirea din srl a unui asociat Z.A.G. Z.A.G. In Dec.2008 am deschis un bar(SRL) impreuna cu sotul meu , amindoi fiind asociati cu parti egale adica 50% fiecare , capitalul social fiind ... (vezi toată discuția)
Srl Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. As vrea sa va intreb daca sint asociata(detin 50% din partile sociale) intr-un SRL si administrator(50%) as putea sa ies din firma in urma demisiei ... (vezi toată discuția)