avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidarea la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidarea la zi

Lucrez la o firma de unde vreau sa plec, daca fac cerere de lichidare la zi ei sunt obligati sa imi aprobe cererea? (am inteles ca nu vor sa aprobe doar cu preaviz)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:10, 7 August 2010
demisia nu se aproba ci se inregistraza... de la data inregistrarii incepe perioada de preaviz.
puteti cere in temeiul 79(8) c. mun. ca angajatorul sa renunte la prezenta dvs. la locul de munca .
da, dar eu vreau sa plec la o alta firma;de aceea doresc lichidarea la zi
1. Fiind o cerere ea poate fi aprobata sau nu.Trebuie sa picati de comun acord asupra datei incetarii contractului individual de munca (CIM).
2. Mergeti si incheiati CIM cu celalalt angajator si incepeti lucrul acolo.
3. Actualul angajator va constata ca lipsiti nemotivat si o sa va concedieze disciplinar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidarea la zi geo172 geo172 MOMENTAN LUCREZ INTR-O FABRICA,MUNCITOR NECALIFICAT.SUNT ANUL TREI LA TURISM SI RECENT MI-AM GASIT UN POST DE RECEPTIONER LA UN HOTEL,DOMENIUL MEU.PESTE DOUA ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca ank_c35 ank_c35 :)buna.ziua, lucrez in doua locuri diferite, la unul cu o norma si la altul cu jumate de norma la cel cu o jumate de norma vreau sa renunt definitiv si ... (vezi toată discuția)
Preaviz alina_zna alina_zna V arog sa ma ajutati intr-o problema, a-si dori sa plec de la firma la acre lucrez, angajatorul persoana publica in lumea mondena, care are un comportament ... (vezi toată discuția)