avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce inseamna termenul de vizita la domiciliul mamei? ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce inseamna termenul de vizita la domiciliul mamei? domiciliul din buletin sau cel in care locuieste in mod obisnuit?

tata divortat ,am dreptul sa imi vizitez copilul de trei ani numai la domiciliul mamei sale,dar ea locuieste cu chirie in afara razei ded domiciliu din buletin!totusi ma obliga sa strabat 200 de km la doua saptamani pt vizita si refuza ,dupa 2 ani de la pronuntarea sentintei ,sa imi spuna unde domiciliaza cu copilul in localitatea in care si munceste ! unde am dreptul sa imi vad copilul de fapt?:(
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 23:43, 6 August 2010
aveti dreptul sa va vedeti copilul la domiciliul unde locuiesc de fapt mama si copilul.
La domiciliul de fapt - adica acolo unde locuieste efectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura cu minori ContSters363548 ContSters363548 Buna,sunt divortat si copilul a fost incredintat mamei,aceasta este plecata in italia de 2 ani,doreste sai acord procura pentru fetita sa o duca bunica in ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor total aberant !!! cornelyu cornelyu Buna Ziua, Va rog, ce parere aveti despre urmatoarea decizie a unei instante in ceea ce priveste programul de vizita cu copilul ? \\" ... dupa urmatorul ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține drept de vizită după stabilirea domiciliului minorului prin ordonanță președințială? mironel33 mironel33 Buna ziua. Daca fostul meu sot a castigat prin ordonanta presedintiala fiica noastra in varsta de 6 ani, eu ce demersuri legale trebuie sa fac pentru a avea ... (vezi toată discuția)