avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de închiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de închiriere

Dacă proprietarul care a câştigat în instanţă un imobil naţionalizat, dar hotărârea def.şi irev. nu este investită cu titlu executoriu, proprietarul nu are decizia primarului general de restituire a imobilului, nu are proces verbal de punere în posesie şi nu are deschis rol fiscal poate să mă determine să închei contract de închiriere pentru apartamentul din imobilul respectiv, în care domiciliez de 30 de ani?
Cel mai recent răspuns: Marta Tot , utilizator 14:27, 7 August 2010
de cand dateaza acea hotarare definitiva si irevocabila?
Daca nu este definitiva si irevocabila, nu are cum sa va oblige sa incheiati contract de inchiriere. Insa dupa ramanerea definitiva si obtinerea deciziei si a procesului=-verbal de punere in posesie poate da va solicite incheierea contractului.
Diu 2006!
nu ii trebuie investirea cu titlul executoriu a hotararii. faptul ca e definitiva si irevocabila ii da dreptul sa va propuna sa incheiati contractul de inchiriere.
Chiar dacă nu este pus în posesie, nu are dispoziţia primarului general de restituire a imobilului şi nu are deschis rol fiscal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere în posesie apartament prin ordonanþã preºedenþialã. Marta Tot Marta Tot Un moştenitor are hotărâre def.şi irev. pentru retrocedarea unui imobil. Unul dintre ocupanţii unui apartament din imobil a moştenit apartamentul de la o ... (vezi toată discuția)
Fãrã a fi pus în posesia unui imobil naþionalizat se poate impune încheierea contractului de închiriere? Marta Tot Marta Tot Bună ziua! Dacă există hotărâre definitivă şi irevocabilă din 2006, dar proprietarul nu a primit decizia primarului general de restituire a imobilului, ... (vezi toată discuția)
Am hot. def. ºi rev. Marta Tot Marta Tot Am hotărâre definitivă şi irevocabilă din 2006, dar nu sunt pus în posesie, nu am dispoziţie de la primarul general de restituire a imobilului şi nu am ... (vezi toată discuția)