avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fãrã a fi pus în posesia unui imobil naþionalizat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fãrã a fi pus în posesia unui imobil naþionalizat se poate impune încheierea contractului de închiriere?

Bună ziua! Dacă există hotărâre definitivă şi irevocabilă din 2006, dar proprietarul nu a primit decizia primarului general de restituire a imobilului, nu este pus în posesie şi nu are deschis rol fiscal poate solicita chiriaşilor (foştii cumpărători pe Legea 112/1995) încheierea contractului de închiriere, pe ce perioadă, cu ce cuantum al chiriei şi cu ce dată? Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Marta Tot , utilizator 11:57, 8 August 2010
Ce intelegeti Dvs. prin sintagma "chiriaşi - foştii cumpărători pe Legea 112/1995" ?
Ori sunt "chiriaşi" ori sunt "proprietari, cumpărători pe Legea 112/1995".
Ori li s-a anulat contractul de cumparare.
Precizati.
Li s-a anulat contractul prin hotărâre definitivă şi irevocabilă!
Ar fi bine sa consultati un avocat.
Vă mulţimesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10/2001 / obligatii fata de fostul chirias bukinst bukinst Ca mostenitor, in conditiile Legii 10/2001 mi s-a restituit in natura un imobil-casa-. Fostul chirias a cumparat imobilul in baza Legii 112/95 insa prin ... (vezi toată discuția)
Am hot. def. ºi rev. Marta Tot Marta Tot Am hotărâre definitivă şi irevocabilă din 2006, dar nu sunt pus în posesie, nu am dispoziţie de la primarul general de restituire a imobilului şi nu am ... (vezi toată discuția)
Oug 40 din 1999 ContSters54572 ContSters54572 În prezent, chiriaşul cumpărător căruia i s-a desfiinţat contractul în urma promovării de către fostul proprietar a unei acţiuni în revendicare, mai ... (vezi toată discuția)