avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am hot. def. ºi rev.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am hot. def. ºi rev.

Am hotărâre definitivă şi irevocabilă din 2006, dar nu sunt pus în posesie, nu am dispoziţie de la primarul general de restituire a imobilului şi nu am deschis rol fiscal. Pot să notific chiriaşii şi să închei contract de închiriere cu ei ?
Cel mai recent răspuns: Marta Tot , utilizator 17:23, 7 August 2010
puneti hotararea in executare intai
Mi s-a spus că fiind definitivă şi irevocabilă nu trebuie să o pun în executare. Trebuie să fiu pus şi în posesie şi să deschid rol fiscal pentru a-i notifica pe chiriaşi în vederea încheierii contractelor de închiriere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de închiriere Marta Tot Marta Tot Dacă proprietarul care a câştigat în instanţă un imobil naţionalizat, dar hotărârea def.şi irev. nu este investită cu titlu executoriu, proprietarul ... (vezi toată discuția)
Fãrã a fi pus în posesia unui imobil naþionalizat se poate impune încheierea contractului de închiriere? Marta Tot Marta Tot Bună ziua! Dacă există hotărâre definitivă şi irevocabilă din 2006, dar proprietarul nu a primit decizia primarului general de restituire a imobilului, ... (vezi toată discuția)
Termen contract inchiriere pe oug 40/1999 guyzmo guyzmo Pentru un imobil retrocedat prin dispozitie de primar pe data de 15/10/07 punerea in posesie s-a facut pe 1/11/07 si acum trebuie notificat chiriasul - care ... (vezi toată discuția)