avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... POT SA MA INTORC LA FOSTUL LOC DE MUNCA?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

POT SA MA INTORC LA FOSTUL LOC DE MUNCA?

POT SA MA INTORC LA FOSTUL LOC DE MUNCA DACA MI-AM DAT DEMISIA CU PREAVIZ DE 15 ZILE? INCA CARTEA DE MUNCA ESTE LA ACEASTA COMPANIE. TIN SA MENTIONEZ CA A TRECUT PREAVIZUL SI AM LUAT ULTIMUL SALARIUL( LICHIDAREA). ASTEPT UN RASPUNS . MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: roxxanaxxs , utilizator 07:56, 19 Septembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie roxxanaxxs roxxanaxxs PANA ACUM O LUNA AM LUCRAT LA O COMPANIE PETROLIERA SI MI-AM DAT DEMISIA MAI MULT "OBILIGATA" DE SEF. A FOST O DEMISIE CU PREAVIZ. CARTEA DE MUNCA INCA NU AM ... (vezi toată discuția)
Demisie d_artemis d_artemis Buna seara, Mi-am dat demisia acum o saptamana ( am depus-o pe 22.11 mai exact ), trimisa cu registratura, catre dir. general , [b]am exemplarul meu , in ... (vezi toată discuția)
Concediere ilegala? andreipops andreipops situatia e urmatoarea pe data de 12 06 2008 mi.am dat demisia si in acelasi timp am facut cerere de concediu pt ultimele 5 zile de preaviz. mi s.a aprobat ... (vezi toată discuția)