avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cine ma ajuta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cine ma ajuta

Revin cu poblemele pe care le-am expus la inceputul saptaminii.A lucrat la o firma 10 ani am sustras o suma destul de mare in acesti ani , in 2008 am anuntiat directorul de vinzari dar el mi-a spus sa nu anuti patronii ,el oferindumi o suma pe care in acele zile am si taiat chitantie. In ianuarie patronul ma intrebat ce sint cu sumele ne incasate din 2007-2008 iar directorul ma scos din birou si a vorbit el cu patronu firmei dar nu stiu ce.In februarie am anutiat patronii despre ce s-a intimplat am fost dat afara din firma in acea zi . Dupa o saptamina unul dintre patroni ma chemat si mi-a spus sa ma duc cu noul agent am fost 2 saptamini. In aprilie am fost chemat iar la firma cind am fost anutiat iar ca voi fii dat pe mina politiei . De Atunci am mai sunat si le-am cerut sa ma ajute sa-mi dea o sansa sa lucrez in continuare si sa imi retina lunar din salar pentru ca nu am din ce sa le restitui paguba si vrea sa dau banii cumva inapoi,mi sa raspuns ca se gindesc si ma vor suna. Joi am fost chemat din nou fiind prezent si jurista firmei , am uitat sa va spun ca sotia mea lucreaza la aceas firma operator facturare , ne avind casier ea si colega ei preluau bani si chitantiele de la agenti. Acum o acuza si pe ea ca a furat cu mine dar ea nu a stiut nimic deoarece eu am predat tot timpul suma chitantelor deci ea nu stia dar la un momendat a anutiat directorul de vinzari care raspunde de agenti dar a primit un raspuns ca nu e treaba ei sa opereze ce i se da , acum sa se razbune pe mine vor sa o bage si pe ea desi au mai fost in acesti ani mai multe facturiste si contabila care verifica actele zilnic. sotia mea inca lucreaza la firma si pina acum nu i sa zis nimic doar joi a fost anuntiata ca va fi data afara. 1 contractul meu nu a fost desfacut inca se poate asa ceva ? 2 poate firma sa ma suspende de 6 luni fara ca eu sa stiu? 3 poate fii acuzata sotia mea de complicitate doar ca este sotia mea pentru ca ea a intrebat la un momendat dar i sa raspuns ca nu este treaba ei? 4 contabila firmei care verifica actele nu trebuie sa fie raspunzatoare de ce ace sa intimplat?5 directorul nu este si el raspunzator deoarece el era singura persoana care stia din 7 iunie 2008?
Cel mai recent răspuns: aledical , utilizator 17:13, 7 August 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz aledical aledical Buna ziua revin cu cazul meu am facut o delapidare nu am de unde restitui suma sustrasa nu am bunuri , am cerut sa luctrez in continuare la firma pentru a ... (vezi toată discuția)
Sustragere bani incasati aledical aledical Doresc sa-ma ajute cineva.Am lucrat la ofirma de distributie 10 ani am facut o am sustras bani din incasar o suma destul de mare in cei 10 ani . Am anuntiat in ... (vezi toată discuția)
Pot fi condamnat pt trafic de tigari?? autohot autohot Sunt sofer de camion si am fost depistat in punctul de frontiera Dover <Anglia> avand ascunse 162 cartuse de tigarii de provenienta romaneasca,timbrate ... (vezi toată discuția)