avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... preaviz
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

preaviz

Buna ziua revin cu cazul meu am facut o delapidare nu am de unde restitui suma sustrasa nu am bunuri , am cerut sa luctrez in continuare la firma pentru a putea platii din paguba dar nu am primit nici un raspuns , din februarie de cind am anuntiat firma nu s-a intimplat nimic saptamina trecuta am fost chemat la firma sa ma anutie ca vor face plingere penala in potriva mea si al sotiei care are fuctia de facturista dar ne avind casier ea si colegele care au lucrat din 2004 si pina azi au operat chitante si au incasat banii ea ne stiid de faptele mele decit atunci cind am anuntiat firma . Azi dimineata dupa o saptamina de concediu sa prezentat la lucru dar a fost anuntiata ca de azi este in preaviz pentru ca ei asa au decis ca ea este complice desi contabila verifica toate actele , desi ea a intrebat directorul ca am niste facturi din 2008 neincasate si a primit raspunsul ca nu este treaba ei. poate fii data afara ca asa vrea patronul si ca este sotia mea si sa nu primeasca salarul ca asa vrea patronul ? daca era complice de ce nu a fost data afara si ea din februarie? caut un avocat dar nu am bani sint din cluj daca doreste cineva sa ma ajute
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:19, 16 August 2010
Patronul nu are calitatea sa condamne sau sa achite o persoana.
Dupa proces sotia putea regla conturile cu firma si va putea cere daune.
Are dreptul de a ataca si in justie acum daca este nevinovata.
Succes!

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma ajuta aledical aledical Revin cu poblemele pe care le-am expus la inceputul saptaminii.A lucrat la o firma 10 ani am sustras o suma destul de mare in acesti ani , in 2008 am anuntiat ... (vezi toată discuția)
Complice aledical aledical Am fost angajat la o firma 10 ani am facut gresala vietii mele am sustras bani din incasari acum 2 ani am anuntiat directorul de vinzari iar el nu a dorit sa ... (vezi toată discuția)
Judecat aledical aledical Am savirsit o delapidare in 2008 am anuntiat directorul firmei dar el ma ajutat sa nu se afle pina in februarie 2010 cind am hotarit sa ma autodenuti . Am dat ... (vezi toată discuția)