avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punctul de lucru - obligatoriu ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punctul de lucru - obligatoriu ?

Am infiintat o firma de putin timp, inca nu are activitate, si va fi un magazin online. Intrebarea mea este daca am nevoie de un punct de lucru, pentru ca toate activitatea se va desfasura online si nu o sa existe un magazin de desfacere.

Daca punctul de lucru trebuie sa existe, acesta poate coincide cu sediul social? Mentionez ca sediul social este in propriul apartament.

Multumesc anticipat, Marinas Irina
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 11:23, 20 Septembrie 2007
daca adresa ar fii aceeasi nu trebuie sa deschizi punct de lucru ajunge sa declari sediu cu activitate..... in rest nu stiu care sunt cerintele specifice la magazin online......dar sunt vezi sau intreaba la ORC si la biroul unic sigur te vor lamuri
Punct de lucru, nu

Autorizati pe sediu activitatea si apoi......

obtineti licentele, dreptul de a lucra cu date avand caracter personal etc

Dureaza un pic, dar nu e imposibil

Taxele nu sunt nici ele de neglijat, mai ales daca lucrati si cu persoane din afara tarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire..... hubble hubble in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)
Cod caen rovalibt rovalibt Buna ziua Am deschis o societate la care activitatea principala este 47.41 Comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si software-lui In ... (vezi toată discuția)
Inregistrare firma - problema sediu ciobitud ciobitud Buna ziua tuturor! Am si eu o mica problema legata de deschiderea unei firme, poate imi puteti da un sfat. Caut de ceva timp un sediu pentru aceasta firma ... (vezi toată discuția)