Am deschis o societate la care activitatea principala este 47.41 Comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si software-lui In magazine specializate . Sediul societatii este la etajul 4. Intrebarea mea este daca pot sa vand marfa pe sediul social al societatii sau trebuie obligatoriu deschis un punct de lucru ?
Si ce ar trebui sa fac. Sa cumpar o casa de marcat si sa o fiscalizez pe sediul social sau se poate da marfa cu factura si chitanta. Marfa o vand si la personae fizice si la societati. Am inteles ca la societati pot da factura cu chitanta dar la persoane fizice trebuie sa dau bon fiscal si/sau factura.
Va rog sa ma ajutati. Ma confrunt cu problema asta de 2 luni.
Unii contabili zic ca nu pot vinde pe sediu social si ca trebuie sa deschis punct de lucru. Altii spun ca pot vinde linistit.
Casa de marcat
maritica
am un SRL care se ocupa cu vanzarea de haine. Punctul de lucru a fost intr-un centru comercial care s-a inchis la 31 martie 2012
marfa o avem acasa la sediul ... (vezi toată discuția)
Pfa
clauss841
Buna ziua,
De curând am inceput sa aduc pentru vânzare niște hăinuțe. Nu am bănuții necesari pt a deschide un magazin. Ma gandesc la un PFA pt a fi in ... (vezi toată discuția)