avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat

am un SRL care se ocupa cu vanzarea de haine. Punctul de lucru a fost intr-un centru comercial care s-a inchis la 31 martie 2012
marfa o avem acasa la sediul social
clientii ne cauta pt a le vinde produse .Ce le putem elibera bon fiscal (casa de marcat este inca pe acel pct. de lucru) chitanta si factura ? ca sa putem inregistra in contabilitate
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:00, 10 Aprilie 2012
Trebuie sa schimbati punctul de lucru pentru casa de marcat. Sa predati memoria casei de marcat la administratia fiscala de care apartine sediul fostului punct de lucru si depunerea dosarului pentru fiscalizare la noua adresa, acolo unde vindeti acum si unde trebuie sa dati bon. Colaborati cu firma de unde ati cumparat casa de marcat pentru a va pregati actele pe care le veti depune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma off_ro off_ro Am dizolvat o firma recent si urmeaza peste o saptamana depunerea actelor pentru radiere (este un SRL). La un punct de lucru inchis acum (la dizolvare), am ... (vezi toată discuția)
Proceduri de urmat in cazul utilizarii casei de marcat timtim timtim buna ziua, dupa inchiderea punctului de lucru ce trebuie sa fac cu casa de marcat? se poate inregistra pe sediul social chiar daca nu desfasor activitatea ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat dumitruu dumitruu am un srl. de curand s-a inchis pct. de lucru. pot sa mai folosesc casa de marcat la sediul social ? Cine se ocupa de predarea memoriei fiscal, noi sau ... (vezi toată discuția)