avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Proceduri de urmat in cazul utilizarii casei de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Proceduri de urmat in cazul utilizarii casei de marcat

buna ziua,
dupa inchiderea punctului de lucru ce trebuie sa fac cu casa de marcat? se poate inregistra pe sediul social chiar daca nu desfasor activitatea acolo? vreo posibilitate prin care sa nu trebuiasca predata memoria fiscala? va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: lenareg , utilizator 09:00, 1 Iulie 2013
Puteti sa nu predati memoria fiscala daca aveti de gand sa deschideti un nou punct de lucru si sa o folositi acolo doar cu schimbarea adresei.

Altfel, de ce sa nu o predati la fisc? Oricum nu va e de folos in eventualitatea vanzarii casei de marcat. Si cum sa o inregistrati pe sediul social daca nu desfasurati activitate acolo? Vi se va cere certificatul constatator de la O.R.C.
Pentru persoane juridice , ce este corect sa se emita , facura si chitanta sau factura si bon de casa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat maritica maritica am un SRL care se ocupa cu vanzarea de haine. Punctul de lucru a fost intr-un centru comercial care s-a inchis la 31 martie 2012 marfa o avem acasa la sediul ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat nefolosita omuldezapada omuldezapada Buna seara, acum 4 ani am cumparat o casa de marcat ca sa imi pot sustine activitatea comerciala in targuri dar am folosit-o foarte putin, cam un an. De ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru iamwh0iam iamwh0iam Buna ziua, Am inchis un punct de lucru al unei firme SC si am ramas cu marfa nevanduta. Intrebarea mea este, daca punctul de lucru se inchide la registru ... (vezi toată discuția)