:((:((:(( va rog sa cititi mesajul meu de ieri AM PROBLEME CU BANCA si sa imi dati un verdict avand in vedere faptul ca am cazieru curat si ca sufar de o boala f grava am fost depistat cu HIV POZITIV si care ar fi sau daca ar insemna asta ceva in instanta as avea oarece :""avantaje""#-o#-o:(( ca sa primesc o sentinta mai asa....B-)si daca nu voi intoarce bani bancii niciodata as putea scapa prin neplata din cauza bolii pe care o am MULTUMESC si nu mai deranjez astazi pe nimeni cu intrebari :D:)
da mersi de raspuns dl CIP200 dar mai documentati-va cand faceti afirmatii de genu HIV NU AFECTEAZA DISCERNAMANTUL va rog ma simt frustrat de aceasta afirmatie pt ca de ceva ani de zile a avut asupra mea impact f mare aceasta boala si fazele,,etapele prin care trec sunt abia de suportat ajung in faza de a mi se pune diagnostic definitiv SIDA si dv afirmati asa senin de parca ...in fine e bn ca am primit raspuns :worthy::closedtopic:
ne pare rau pt dvs dar nu cred ca este frumos sa va ascundeti in spatele unei boli.
cand ati facut creditul ati avut discernamant, si aveti si acum probabil..
daca nu veti plati dvs datoria la banca va trebui platita de rude sau de mostenitori.
banca nu este casa de binefaceri, sunt destui oameni bolnavi care fac credite pentru a se trata dar isi platesc apoi si ratele.. fie ei, fie familia.
multa sanatate si curaj in continuare
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Procura notariala
cora1
Buna ziua,
Mama mea este bolnava de Alzheimer faza moderata si in ultima vreme simptomele bolii s-au agravat. Necesita supraveghere permanenta si o solutie ... (vezi toată discuția)