avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... raspuns
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

raspuns

Pentru o delapidare suma ne recuperata pot primi intre 10-20 ani daca m-am autodenutiat si am recunoscut faptele si nu am avut antecedente penale.
Nici vorba .
Daca suma sustrasa nu depaseste 200,000 lei , incadrarea este la varianta simpla , de la 1 la 15 ani .
Daca nu aveti antecedente se pleaca de la minim , plus ca autodenuntul duce la circumstantierea atenuanta si favorabila .
Parerea mea e ca veti lua cu suspendare chiar daca dvs va doriti sa ajungeti la inchisoare .:)
Daca s-a mai recuperat si prejudiciul este inca un lucru bun in favoarea dvs.
O sa ajungeti la 10 -20 ani doar daca ati delapidat jumatate din buget.
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
Silvia Renate Mihai , Avocat
incercati sa acoperiti si prejudiciul integral. va fi o circumstanta atenuanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecat aledical aledical Am savirsit o delapidare in 2008 am anuntiat directorul firmei dar el ma ajutat sa nu se afle pina in februarie 2010 cind am hotarit sa ma autodenuti . Am dat ... (vezi toată discuția)
Incadrare kokobelo007 kokobelo007 buna ziua.am un amic care e inculpat intr un proces penal art 208 alin 1-art 209 alin 1 lit a si g,este la prima fapta nu are cazier care ar fi ... (vezi toată discuția)
Delapidare jwl jwl Buna ziua, Sunt cercetata pentru delapidare in suma de 260.000 lei la o banca. Precizez ca m-am autodenuntat la institutia la care am lucrat , am recunoscut ... (vezi toată discuția)