avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... proces cu CEZ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

proces cu CEZ

sant in proces cu cez , obligatia de a face, si am ajuns intr-un punct mort . ma paseaza de la cez vanzare la cez distributie si invers. am incercat sa aflu ce lege, hotarare sau act normativ stabileste relatia dintre cele doua cez-uri dar nu am putut afla de la dansii( cu toate ca sant asimilati autoritatii statului)
cunoaste cineva care este relatia dintre cele doua, actul normativ in sine ?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciolca , Consultant resurse umane 15:35, 9 August 2010
CEZ este societate ceha care a cumparat de la statul roman statiile de producere a energiei electrice din sudul tarii.(vezi EON)
Cred ca printr-o cerere la sediul lor central de pe str.Ion Ionescu de la Brad se poate afla ce competente au cele doua compartimente de munca si apoi va dati seama de ce va intereseaza.
Dar ei nu au site de prezentare?
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
Rodica Ciolca, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri energie electrica ifrim lavinia ifrim lavinia buna! Ma numesc ifrim lavinia am o proprietate in centrul satului unde am in curte un transformator si 3 stalpi de la energie electrica. Am facut ... (vezi toată discuția)
Serviciul universal energie electrica cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am primit din partea furnizorului de energie electrica o scrisoare prin care mi se solicita ca,pentru societatea comerciala pe care o detin si cu ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa ne alegem furnizorul de energie electrica? Adriantot Adriantot Am gasit urmatoarea informatie pe site-ul http://www.eon-energie.ro/ro/despre-energie/legislatie/ [quot]În conformitate cu prevederile Directivei 54/2003 a ... (vezi toată discuția)