avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu pentru studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu pentru studii

Buna, sunt noua pe aici si as avea o intrebare daca se poate: eu sunt educatoare si functionez ca titulara de 3 ani intregi, anul acesta am terminat studii universitare de scurta durata si as vrea sa ma inscriu la master. Intrebarea mea este: se poate sa beneficiez de concediu pentru studii 2 ani de zile avand in vedere vechimea pe care o am si ce anume se cere din partea mea pentru a demonstra acest lucru? Este de ajuns adeverinta de la inscrierea la master?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 16:07, 9 August 2010
Normal, trebuie sa aveti adeverinta ca sunteti deja masteranda nu adeverinta de inscriere la cursuri de masterat.
Concediul pentru studii este de 30 de zile, nu de 2 ani!!!:stunned:
Pentru asta se face o cerere cu indicarea institutiei de invatamant şi a cursurilor urmate. Nu este necesara adeverinta, dar probabil, depinde de angajator.
ioana_89 a scris:

Buna, sunt noua pe aici si as avea o intrebare daca se poate: eu sunt educatoare si functionez ca titulara de 3 ani intregi, anul acesta am terminat studii universitare de scurta durata si as vrea sa ma inscriu la master. Intrebarea mea este: se poate sa beneficiez de concediu pentru studii 2 ani de zile avand in vedere vechimea pe care o am si ce anume se cere din partea mea pentru a demonstra acest lucru? Este de ajuns adeverinta de la inscrierea la master?
Va multumesc anticipat!

Puteti solicita angajatorului aprobarea unei cereri de concediu pentru formare profesională din initiativa dvs.
In acest caz, concediul pentru formare profesională se poate acorda cu sau fără plată, iar durata concediului pentru formare profesională nu poate fi dedusă din durata concediului de odihnă anual şi este asimilată unei perioade de muncă efectivă în ceea ce priveşte drepturile cuvenite salariatului, altele decât salariul.
ioana_89 a scris:

Va multumesc anticipat!

mai exista asa ceva azi?:stunned:
iar dupa ssd se accepta masterul fara a exista continuare de studii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata - studii DianaTrisca DianaTrisca Buna ziua, O cerere pentru concediu fara plata facuta de angajat pentru sustinerea examenelor de linal de an - Master - se inregistreaza in Revisal ca ... (vezi toată discuția)
Concediul de studii constituie vechime in munca? tudoranca tudoranca Buna ziua, As vrea sa stiu daca se considera vechime in munca concediul fara plata pentru studii. Mentionez ca lucrez intr-o companie de telecomunicatii si ... (vezi toată discuția)