avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buletin gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buletin gresit

Buna ziua,

am si eu o problema. Acum vreo 2 ani mi-am schimbat buletinul si NU am observat ca mi-au gresit prenumele... culmea este ca nimeni n-a observat asta pina acum, inclusiv eu.
Acum vreau sa-mi cumpar un apartament, prin credit ipotecar (am primit deja aprobarea de la banca pentru actele mele, in toate sunt trecut cu prenumele corect, numai in buletin nu) si nu mai am timp sa-mi schimb buletinul pina la semnarea contractului de vanzare-cumparare.
Se poate sa fac contractul de vanzare-cumparare cu prenumele corect? Ce se intampla daca notarul o sa treaca cel din buletin si ulterior vreau sa rectific (imediat dupa ce devin propietar o sa-mi schimb buletinul pe noua adresa)

multumesc...
Cel mai recent răspuns: cobru , utilizator 11:04, 20 Septembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa gresita in actul de proprietate bianca30 bianca30 am cumparat o casa cu credit ipotecar acum 2 ani. am observat ieri ca actele de la cadastru sunt gresite ,lla numarul strazi in loc de 6 e scris 9. acum ... (vezi toată discuția)
Art 292 cod penal irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua M-ar intersa sa stiu care sunt riscurile in cazul in care cineva a dat o declaratie falsa incalcand art 292 cod penal.A dat o declaratie in care a ... (vezi toată discuția)
Eroare materiala in contract de vanzare cumparare bogdanmr bogdanmr Buna ziua. Intampin urmatoarea situatie pentru care va solicit opinia: Detin un apartament achizitionat prin contract de vanzare cumparare. In acest ... (vezi toată discuția)