avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... adresa gresita in actul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

adresa gresita in actul de proprietate

am cumparat o casa cu credit ipotecar acum 2 ani.
am observat ieri ca actele de la cadastru sunt gresite ,lla numarul strazi in loc de 6 e scris 9. acum rezulta ca sunt propietar pe un alt apartament. Ce implicatii are aceasta eroare ? (cu banca ) cat ma costa sa corectez datele ?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:33, 17 August 2009
pai, trebuie mers pe firul greselii. daca actele de proprietate sunt corecte atunci se pot corecta cele de la cadastru. daca e vb de planul de amplasament, inginerul care l-a intocmit face rectificarea, daca e vb de cartea funciara, atunci se poate face o rectificare de carte la cererea dvs, cu documente justificative.
Mergeti la cadrastru pentru rectificare.
contractu facut la notar de vanzare cumparare scrie gresit 9... pe memeorandul tehnic scrie gresit... cu ce pot dovedii ca am cumparat apartamentul in care stau daca in toate actele de propietate scrie gresit????
cu ce merg la cadatru sa rectific...ma duc si ii spun ca eu stau la nr.6 nu la nr 9 cum scrie in contract????
La dosarul de la notariat trebuie sa existe si un inscris care dovedeste calitatea de proprietar al vanzatorului. Verificati ce adresa este trecuta acolo.....si apoi veti vedea de unde trebuie actionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare eroare adresa in cvc irina_karina irina_karina Buna seara ! As dori sa va intreb daca e foarte important si necesita rectificare. Detin un apartament intr-un imobil cu doua scari. Am remarcat ca in actul ... (vezi toată discuția)
Problema schimbare tarla Panciu Panciu Buna ziua, Am urmatoarea problema: doresc sa vand un teren dobandit in urma cu 15 ani, prin act de partaj. In perioada aceea, terenul apartinea de comuna X ... (vezi toată discuția)
Adresa gresita in documente Merji Merji Buna ziua! De curand eu si sotul meu am achizitionat prin credit ipotecar un apartament. In toate documentele (certificat de mostenire vanzatoare, contract de ... (vezi toată discuția)