avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adresa gresita in documente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adresa gresita in documente

Buna ziua!
De curand eu si sotul meu am achizitionat prin credit ipotecar un apartament. In toate documentele (certificat de mostenire vanzatoare, contract de vanzare cumparare anterior, cadastru, etc) apare scara B, dar in fapt este scara A, ceea ce am aflat abia dupa achizitie.
Ce anume trebuie facut pentru a rectifica greseala mentinuta in documente si de fostii proprietari.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 08:38, 17 Noiembrie 2016
s-ar cere actiune in instanta...depinde in ce acte este trecut gresit
Scara gresita a fost trecuta in toate documentele predate noua de catre vanzatoarele mostenitoare: certificat de mostenire, contract de vanzare - cumparare anterior, cadastru, etc. S-au inregistrat in felul acesta, gresit, pana acum, si la Administratia Financiara, si la furnizorii de utilitati.
Cum afecteaza acest lucru contractul nostru cu banca, noi neavand nicio vina pentru aceasta? Vrem sa fie totul in regula, atat contractul de proprietate, cat si contractele cu furnizorii de utilitati, si cartile de identitate pe care urmeaza sa le facem.
Multumesc

Buna ziua! Cum ati rezolvat pana la urma? Sunt intr-o situatie similara. Multumesc.
Trebuie rectificatele toate actele, mergeti la primarie sa va dea o adresa cum ca apartamentul nr___ se afla situat la adrsa___cu nr de scara corect___ Apoi trebuie rectificate toate actele care au stat la baza vanzarii, certificate de mostenitor etc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa gresita in actul de proprietate bianca30 bianca30 am cumparat o casa cu credit ipotecar acum 2 ani. am observat ieri ca actele de la cadastru sunt gresite ,lla numarul strazi in loc de 6 e scris 9. acum ... (vezi toată discuția)
Corectare eroare adresa in cvc irina_karina irina_karina Buna seara ! As dori sa va intreb daca e foarte important si necesita rectificare. Detin un apartament intr-un imobil cu doua scari. Am remarcat ca in actul ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament si boxa chitupetre chitupetre buna seara va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat am negociat cumpararea unui apartament ,unde vanzatorul ofera apartamentul si o boxa aflata la subsolul ... (vezi toată discuția)