avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedierea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedierea

buna ziua, am si eu o intrebare, daca lucrez din luna decembrie 2009 la o firma privata, inainte de acest job nu am mai avut altul,si in data de 1septembrie 2010 se fac restructurari, cu siguranta eu voi pleca k sunt ultima venita. am dreptul la somaj?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 14:54, 9 August 2010
Buna ziua !
Nu beneficiati intrucat nu indepliniti conditia existentei stagiului minim de 12 luni in ultimele 24 luni . :closedtopic:
Buna ziua !
Beneficiaza de acest drept persoanele care au un stagiu de cotizare de minim 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei inregistrarii cererii.
Cu stima !
Din pacate, nu beneficiati...domnul Consilier J. ce a raspuns anterior are dreptate
... ati putea beneficia daca gasiti un loc de munca pentru inca, sa zicem, 2 luni... daca va fii cazul sa fiti concediat, daca doriti bineinteles B-)
ctynn a scris:

... ati putea beneficia daca gasiti un loc de munca pentru inca, sa zicem, 2 luni... daca va fii cazul sa fiti concediat, daca doriti bineinteles B-)
sau contract pe perioada determinata pe doua luni, contract care inceteaza de drept, dupa care puteti beneficia de somaj.

Alte discuții în legătură

Mai pot beneficia de somaj daca... Gabrielro22 Gabrielro22 Buna, azi am aflat un lucru si as dori sa stiu daca se mai poate realiza ! Am plecat cu demisie de la ultimul loc de munca in februarie 2011 , unde am lucrat ... (vezi toată discuția)
Acordare somaj la incheierea unui contract pe perioada determinata? jondoe1 jondoe1 Se poate obtine somaj in cazul in care se termina contriactul individual de munca,contractul fiind pe perioada determinata,bineinteles ca indeplinesc conditia ... (vezi toată discuția)
Se poate beneficia de indemnizatie de somaj? c.oana c.oana Cunosc pe cineva care a fost angajata la o scoala, femeie de servici, cu un contract de munca pe perioada determinata. Titularul postului a fost mai bine de un ... (vezi toată discuția)