avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dozator bere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dozator bere

Buna ziua

Vreau sa inchiriez un dozator de bere pentru vanzare de bere la pahare de unica folosinta. In curtea mea.
Va rog sa imi spuneti ce autorizatii imi trebuiesc pentru aceasta activitate.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:50, 9 August 2010
In primul rand ar trebui sa va infiintati o societate comerciala pentru a putea desfasura o astfel de activitate.
Obiectul de activitate ar trebuie sa fie unul din cele trecute in CAEN (561 - Restaurante sau 563 - Baruri).
5630 baruri fara spectacol .si infiintare intrprindere individuala
La infiintarea intreprinderii individuale veti da o declaratie pe propria raspundere care va fi trimisa la ITM, Pompieri, Directia sanitara si Directia sanitar-veterinara. Acestea sunt institutiile care va elibereaza autorizatia. Daca, cand vin in control gasesc nereguli suferiti consecintele pentru ca ati dat declaratia pe propria raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen este atribuit unei cafenele? florentza florentza Eu am gasit urmatoarea clasificare Cod caen - 561 Restaurante 5610 Restaurante Cod caen - 562 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 mihaeladumitru mihaeladumitru avand codul caen4799 trecut in certificatul constatator, pot vinde bere la dozator, in pahare de plastic? magazinul e mixt. (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)