avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depunerea dosarului la angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depunerea dosarului la angajator

buna ziua!
am si eu o nelamurire
am nascut in data de 20 iunie
acum sunt in concediul postnatal
am avut parte de 51 de zile de prenatal,iar acum mai am de luat 75 de zile de postnatal
am inceput sa imi realizez dosarul pentru primarie ,dar inca nu am dat spre completare adeverinta catre angajator si nici declaratia nu am depus-o
as dori sa stiu daca e vreo problema daca am depasit cele 42 de zile in care trebuia depusa declaratia
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 14:36, 9 August 2010
orca a scris:

alexia deacu a scris:

buna ziua!
am si eu o nelamurire
am nascut in data de 20 iunie
acum sunt in concediul postnatal
am avut parte de 51 de zile de prenatal,iar acum mai am de luat 75 de zile de postnatal
am inceput sa imi realizez dosarul pentru primarie ,dar inca nu am dat spre completare adeverinta catre angajator si nici declaratia nu am depus-o
as dori sa stiu daca e vreo problema daca am depasit cele 42 de zile in care trebuia depusa declaratia
va multumesc anticipat

Este dreptul mamei de a beneficia de cele 126 de zile concediu de maternitate - pre si post natal. Concediul pt ingrijirea copilului pina la 2 ani poate fi solicitat din a 43 a zi sau la expirarea celor 126 de zile. Pina la implinirea virstei de 2 ani de cate copil de cic poate beneficia oricare din parinti. Deci nu e nici o problema ca veti solicita cic dupa incetarea concediului de maternitate.
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de ingrijire copil pana la 2 ani ronna ronna Buna dimineata, Incepand de azi am intrat in concediu prenatal. Ma intereseaza sa stiu cat pot sta in pre si pot natal si la cat timp dupa nasterea copilului ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal sau postnatal obligatoriu? oanaelena22 oanaelena22 buna ziua am doua intrebari in legatura cu concediu pre / post natal, stiu ca este un total de 126 zile, din care 42 obligatorii dupa nastere, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal imolla imolla buna ziua as dori sa stiu daca in cazul in care din cele 126 de zile de concediu pre si postnatal s-au efectuat inanite de asterea copilului doar 60, ... (vezi toată discuția)