avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suma de 10%-cautiune
Discuție deschisă în Executare silită

Suma de 10%-cautiune

CIT ESTE CAUTIUNEA DACA BILETUL LA ORDIN ESTE DE 6000RON ONORARIUL EXECUTORULUI 3500 SI CHELTUIELI 500 SE POATE LUA IN CALCUL SI SUMA RETINUTA POPRITA PANA ACUM ESTE DE 4900 RON
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:31, 10 August 2010
cautiunea reprezinte 10 % din suma pe care o contesti(debit onorariul executorului judecatoresc,cheltuieli cu executarea silita)
Du-te cu toate actele la un avocat;
Onorariul executorului judecatoresc este prea mare ,el nu poate depasi 10//% din valoarea debitului recuperat , la care se adauga cheltuielile de corespondenta si taxa judiciara de 14 lei si timbre judiciare
@costin_mihai..
:offtopic:

Este a doua oara cand va atentionez, cu privire la aceeasi incalcare a Regulamentului de postare.

Va rog sa evitati scrierea in exces cu litere mari de tipar.Editati-va mesajele postate, pe acest aspect.

Regulamentul de postare in forum, interzice acest lucru, mesajul riscand sa fie sters.

Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat costin_mihaila@yahoo.com costin_mihaila@yahoo.com AM SEMNAT UN BILET LA ORDIN AVALIZAT PE PERSOANA FIZICA CATRE O FIRMA .FIRMA RRESPECTIVA NU MI-A EMIS FACTURI SI MA EXECUTAT CA PERSOANA FIZICA IN BAZA ... (vezi toată discuția)
Suspendarea provizorie a executarii silite adrina_s adrina_s Pentru un angajat am primit de la un executor judecatoresc adresa de infiintare a popririi. Angajatul a cerut instantei suspendarea provizorie a executarii ... (vezi toată discuția)
Contabilizare onorariu execturo judecatoresc stanceni stanceni Buna ziua As dori sa stiu unde trebuie inregistrate cheltuielile cu onorariul pt executor judecatoresc. Multumesc anticipat (vezi toată discuția)