As dori un sfat in legatura cu o familie de rau platnici, membrii ai asociatiei de proprietari din care fac si eu parte.
Familia respectiva are restante in valoare de peste 5000 ron. I-am actionat in instanta, am castigat, si intr-un final am primit si motivarea sentintei. As dori sa stiu care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa ii facem in vederea recuperarii creantei.
Totodata familia in cauza doreste sa se debranseze de la instalatia de incalzire. Conducerea asociatiei de proprietari nu le-a aprobat nici o cerere in acest sens si nici nu intentionam sa aprobam vreuna pana la achitarea tuturor restantelor.
Am aflat, totusi, ca s-ar putea "aranja" la E.ON sa fie debransati si fara o aprobare din partea asociatiei.
Am dori sa stim ce masuri putem lua pentru a preveni acest lucru si care este legea ce reglementeaza conditiile in care se poate efectua debransarea pentru a o putea studia mai pe indelete.
Gasiti textul legii 325/2006 in Documentatie specifica asociatiilor de proprietari, primul topic din aceasta sectiune. In sectiunea 5 a acestei legi gasiti ce va intereseaza.
O sa facem o notificare scrisa, cu confirmare de primire, catre E.ON Gaz prin care ii anuntam ca nu sunt indeplinite conditiile prevazute de Legea 325/2006.