avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Act constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Act constitutiv

Buna ziua!
Cum se procedeaza pentru cuprinderea emblemei (siglei) firmei in actul constitutiv?
Se descrie (in text) sigla sau se introduce pur si simplu imaginea emblemei in actul constitutiv? Sau poate amandoua (descriere text si imagine cu emblema)?

Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: live_maz , utilizator 12:40, 23 Septembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
In primul rand mergeti la Registrul Comertului si faceti o verificare disponibilitate si rezervare emblema.
Apoi o introduceti in actul constitutiv.
la r.c. se duce in format A4 modelul de emblema si pe formularul de acolo se face descrierea emblemei in cuvinte. urmeaza rezervarea daca e posibil, vi se da o hartie cu descrierea ei exacta, descriere pe care o introduceti in actul constitutiv cuvant cu cuvant, si mai duceti si emblema tot format a4 cu restul de hartii. ar fi foarte bine sa va inregistrati la osim pt ca rez de emblema la r.c. poate fi atacata de o marca inregistrata care poate arata aprox la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua ,va rog frumos ajutati-ma si pe mine un un raspuns elogvent la urmatoarea intrebare. Vreau sa infiintez o firma de paza si protectie cu ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata are dreptul sa foloseasca o sigla simo flores simo flores Intrebarea mea ar fi daca o persoana fizica autorizata poate folosi o sigla si care ar fi demersurile pe care trebuie sa le faca .Va multumesc! (vezi toată discuția)
Numele firmei trebuie inclus obligatoriu in emblema acesteia? traian_an traian_an După ce săptămâna trecută am obţinut dovada rezervării firmei, astăzi am fost la ORC (Oficiul Registrului Comerţului) să solicit rezervarea emblemei ... (vezi toată discuția)