Buna ziua numele meu este Mihai,am si eu o problema destul de grea de rezolvat si as fi vrut niste pareri.Deci m-am casatorit cu sotia mea acum 2 ani in uk la scurt timp dupa casatorie neam separat eu am plecat in Cipru acum aflandu-ma in Romania ma bate gandul sa bag divort dar este cam greu...amandoi suntem cetateni romani ea se afla si in prezent in uk...deci am inteles ca am nevoie de apostila care o pot lua decat de la ei din uk o declaratie precum ca si-a pastrat numele dupa casatorie si copii de pe certificatul de nastere si buletin...cum as putea rezolva problema mai rapid cu aceasta apostila?aastept raspunsuri..Va multumesc
In materia divortului competenta este ultimul domiciliu al sotilor asa ca, daca acesta a fost cu acte in regula pentru amandoi UK acolo se va face actiunea urmand ca, pentru ca sunteti cetateni romani sa faceti doar recunoasterea hotararii judecatoresti in Romania, potrivit Legii 105/92.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort in uk
Kiwi
Locuiesc in UK cu sotul meu si cu copilul . Suntem casatoriti de 11 ani , copilul a rezultat din casatorie . Suntem aici cu acte in regula . Daca vreau sa ... (vezi toată discuția)
Divort
carmen 24
sunt casatorita in uk cu certf de casatorie din uk as vrea sa divortez.tin sa precizez ca sunt cetatean roman in acte totul din ro sotul meu este din polonia ... (vezi toată discuția)