avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort in UK
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort in UK

Locuiesc in UK cu sotul meu si cu copilul . Suntem casatoriti de 11 ani , copilul a rezultat din casatorie . Suntem aici cu acte in regula . Daca vreau sa divortez de unde pot incepe ? Si vreau sa stiu daca vin in Romania pt divort ce acte mi-ar trebui de aici . Pleasee help .. Sunt singura si nu stiu pe cine sa intreb si de unde sa incep .:(
N-avem nici un bun comun de partajat . Iar el e de acord ca minorul sa ramana cu mine .Doar ca nu e de acord cu divortul X-( Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Alina Defta , Avocat 01:09, 2 Octombrie 2006
Competenta in materia divortului este ultimul domiciliu al sotilor asa ca, daca acesta a fost cu acte in regula pentru amandoi UK acolo se va face actiunea urmand ca, pentru ca sunteti cetateni romani sa faceti doar recunoasterea hotararii judecatoresti in Romania, potrivit Legii 105/92.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez dar e cam complicat yahym2002003 yahym2002003 Buna ziua numele meu este Mihai,am si eu o problema destul de grea de rezolvat si as fi vrut niste pareri.Deci m-am casatorit cu sotia mea acum 2 ani in uk la ... (vezi toată discuția)
Cetatenii straini pot divorta in romania? margica margica buna ziua ! suntem cetateni austrieci si avem domiciliul in Romania.Este posibil sa divortez in romania? va multumesc (vezi toată discuția)
Divort in strainatate Pecik Pecik In cazul unui divort in Italia, as avea nevoie de un articol constitutional, o lege sau ceva asemanator din care sa rezulte ca, in ciuda faptului ca sotii sunt ... (vezi toată discuția)