avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa CCC, in caz de insolventa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa CCC, in caz de insolventa

Buna!
Pana in data de 11 septembrie sunt in CCC. Problema este ca, anul trecut firma s-a vandut unui cetatean maghiar, care nu a mai facut nimic cu firma, adica nu are nici o activitate momentan, exista doar in acte, si este si in insolventa. Nr. de telefon a dansului nu este bun, nu pot sa dau de el nici cum. Am inteles ca pentru somaj am nevoie de inchiderea cartii de munca dar acest lucru cum o sa fie posibil daca de la firma nimeni nu este de gasit.
Cel mai recent răspuns: erika85 , utilizator 21:37, 9 August 2010
Adresati-va la ITM teritorial.
Si ei cu ce ma pot ajuta? La ei nu numai ptr reclamatii pot sa ma duc?
Va multumesc
1. Mergeti la ITM sa vedeti in ce stare se afla firma, daca a depus documentele de incetare a CIM ale salariatilor sai. Tot ITM va poate elibera si adeverinta de vechime, daca nu aveti carnet de munca.
2. Mergeti la Oficiul Registrului Comertului si aflati situatia angajatorului. daca este in insolventa, reorganizare sau faliment inseamna ca este numit un lichidator judiciar care va poate ajuta sa va dea toate documentele necesare.
Va multumesc foarte foarte mult, parca m-am mai linistit acum, mi-a fost teama ca raman si fara munca si fara somaj. Sa speram ca pana la urma voi reusi sa rezolv aceasta situatie.
Va doresc o seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment & incetare cim NEW_GUEST NEW_GUEST Buna seara tuturor! Am urmatoarea problema: de curand mi-a incetat concediul de ingrijire copil; in timpul acestui concediu al meu firma cu care am avut CIM a ... (vezi toată discuția)
Firma in procedura de insolventa salarii neplatite bonprice bonprice Buna ziua , Am o problema mai complexa si anume;firma la care sunt angajat a depus la tribunal actele de incepere a procedurii de insolventa.Primul termen ... (vezi toată discuția)
Acordarea somajului sorin antohi sorin antohi sunt in cresterea si ingrijirea copilului, firma la care am lucrat este in faliment. Va rog frumos sa-mi spuneti daca dupa ce implineste copilul 2 ani pot ... (vezi toată discuția)