avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incheiere contract de munca pe perioada nedeterminata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incheiere contract de munca pe perioada nedeterminata

Buna ziua! As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Eu sunt angajata la o firma cu contract individual de munca pe o perioada determinata de 2 luni. Mi s-a spus ca la sfarsitul acestei perioade mi se va incheia contract de munca pe perioada nedeterminata. Perioada se apropie de final si mi s-a spus ca se va face prelungire. Eu doresc sa stiu daca trebuie incheiat un contract nou pentru ca nu vreau sa mi se prelungeasca contractul vechi cu inca 2 luni. Ce alte formalitati ar mai trebui indeplinite?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:55, 9 August 2010
Prelungirea duratei se poate face prin act aditional la c.i.m. ... nu este nevoie sa se inceteze c.i.m. vechi si sa incheiati un altul nou.
Nu inteleg exact ce nu doriti dvs. Doriti incetarea raporturilor de munca? Pentru asta se notifica angajatorul .
1. CIM pe perioada determinata se poate prelungi cu inca o perioada sau se poate transforma in CIM pe perioada nedeterminata.
2. In ambele situatii se procedeaza la incheierea unui act aditional la CIM semnat de ambele parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe durata determinata iozefinab iozefinab Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu un punct de vedere juridic in urmatoarea situatie: -la data de 01.05.2010 mi s-a incheiat un ctr de munca cu durata ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata cosmin01 cosmin01 Buna seara! Lucrez la o firma cu contact de munca pe perioada determinata(expira pe data de 14.12.2010), va rog sa-mi spuneti cu cat timp inainte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)