avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordin de numire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordin de numire

Spuneti-mi va rog daca ordinul de numire in functie conform legii 7/2006, legea privind statutul functionarului public parlamentar, se trece in cartea de munca?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 17:59, 9 August 2010
Se trece in cartea de munca, ca temei al activitatii desfasurate ca parlamentar. Daca parlamentarul are contractul de munca suspendat, respectivul ordin se comunica angajatorului, daca nu se opereaza de catre structura de resurse umane din cadrul camerei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt politist, pot lucra si ca traducator autorizat? adebayor adebayor Buna ziua Sunt politist si vreau sa lucrez ca traducator autorizat deoarece am absolvit Facultatea de Litere.Potrivit legii 161 din 2003 putem ... (vezi toată discuția)
Functionar public - posibile incompatibilitati? ana_maria34 ana_maria34 Buna ziua, Sunt functionar public si am avut incheiate mai multe contracte cu un centru de cercetare si pregatire profesionala (finantat din venituri ... (vezi toată discuția)
Un consilier poate inlocui un consilier juridic pe timpul concediului de odihna? carla_carla carla_carla Un functionar -consilier asistent cu studii juridice, in compartiment resurse umane poate inlocui consilierul juridic in timpul concediului de odihna al ... (vezi toată discuția)